Giriş Yap Üye Ol
Sepetim
Sepetinizde ürün bulunamadı...

Kargo {{ (sepetAltBilgi | map:'fiyat' | sum | number:2) }} TL

Ürünler {{ (sepetUrunler | map:'adet*tutar' | sum) | number:2}} TL

Toplam {{ (sepetAltBilgi | map:'fiyat' | sum)+(sepetUrunler | map:'adet*tutar' | sum) | number:2}} TL

Marka :

(KVKK) Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hem özel sektör hem de kamu sektöründe, başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlükleri korumak ve sadece şahısların kişisel verilerini işleyen, gerçek ve tüzel kişilerin, yükümlülüklerini düzenlemek amacıyla 7 Nisan 2016’dan itibaren uygulamaya girmiş bir kanundur.

 

Kişisel verilerin elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması veya sınıflandırılması gibi her türlü işlem kişisel veri işleme olarak kabul edilmektedir ve kanunda düzenlenen kurallara uygun olmalıdır. Kişisel bilgi tutan her kurum ise KVKK’ ya tabidir.

 

Kanun kapsamında tüm kuruluşların uyum sürecini tamamlaması gerekmektedir. Tamamlanmaması durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından yapılan denetimler ve şikayetler sonucu Türk Ceza Kanunu (TCK) kapsamında hapis cezası ve kabahatler kapsamında idari para cezaları uygulanmaktadır. Şirketler için artık gereklilik haline gelen bu eğitim ile sizler de kariyer planı oluşturabilirsiniz

 

mask

Uzaktan "(KVKK) Kişisel Verilerin Korunması" Eğitimine Kimler Katılabilir?

  • FİRMALARIN BİLGİ İŞLEM, YAZILIM, REKLAM, IT DEPARTMANLARINDA ÇALIŞANLAR
  • İNSAN KAYNAKLARI UZMANLARI ve YÖNETİCİLERİ
  • HUKUK MÜŞAVİRLERİ ve AVUKATLAR
  • KAMU ve ÖZEL SEKTÖR PERSONELLERİ
  • ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİCİLERİ ve SAHİPLERİ
  • E-TİCARET ile İLGİLENEN TÜM FİRMALAR ve YÖNETİCİLERİ
  • ARŞİV ve DATA TUTAN TÜM İŞLETMELER
  • BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI OLARAK GÖREV ALMAK İSTEYEN HERKES BU EĞİTİME KATILABİLİR

mask

Uzaktan (KVKK) Kişisel Verilerin Korunması Eğitiminin İçeriği Nedir?

  • 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU(KVKK) ve GDPR
  • KVKK YÖNETMELİKLERİ
  • KİŞİSEL VERİ NEDİR? ÖZEL NİTELİKLİ KİŞİSEL VERİ NEDİR?
  • VERİ İŞLEME SÜREÇLERİ
  • KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNDEKİ TEMEL İLKELER
  • VERİ SORUMLUSU/ VERİ İŞLEYEN KİMDİR?
  • KURUMLARDAKİ YÖNETİM YAPISI NASIL OLMALIDIR?
  • İRTİBAT KİŞİSİ KİMDİR?
  • BAŞVURU SÜREÇLERİ YÖNETİMİ/İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI
  • VERİ İŞLEMEYE İLİŞKİN İDARİ ve TEKNİK TEDBİRLERİ NELERDİR?
  • VERİ SORUMLUSUNUN HUKUKİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ
  • AYDINLATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ
  • AÇIK RIZA ve İSTİSNA HALLERİ
  • KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI
  • SAKLAMA SÜRELERİ
  • SİLME, YOK ETME VE ANONİMLEŞTİRME NEDİR?
  • DENETİM ve RİSK ANALİZİ
  • VERBİS NEDİR?
  • CEZALAR

Eğitimi Alan Kişiler Nerelerde Kullanabilir?

  • BU EĞİTİM PROGRAMINI BAŞARI İLE TAMAMLAYAN HERKES, ULUSLARARASI AKREDİTELİ SERTİFİKA SAHİBİ OLACAK ve BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI OLARAK FİRMALARDA AKTİF GÖREV ALABİLECEK, FREELANCE OLARAK DANIŞMANLIK HİZMETİ VEREBİLECEKTİR.

www.eminerabook.com web sitesinden satın aldığınız ürünle ilgili yorum yazıp görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

  • {{item.tarihStr}}

    {{item.yorum}}

    {{item.uyead+" "+item.uyesoyad}}

    Bu Yorum Sizce Faydalı mı?

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Mağazaya Sor

  • {{item.tarihStr}}
    {{item.baslik}}

    {{item.soru}}

    {{item.uyead+" "+item.uyesoyad}} Özel sorudur, sadece siz görebilirsiniz
    {{item.cevapTarihStr}}

    {{item.cevap==null ? 'Cevap bekleniyor...' : item.cevap}}

    {{item.kobiad}}

Kutlu Tiryaki

Mağaza yorumu yok
Diğer Mağaza Ürünleri
Mağazaya Soru Sor